Virtas kiaulių galvų slėgtainis „Zelcas“, I. r.
Pagaminta ūkininko Kazimiero Baginsko mėsinėje (Plungė, Pramonės pr., 5)
Sudedamosios dalys: virta kiaulių galvų mėsa 60 %, vanduo, želatina (kiaulių), augalinių (rapsų) baltymų hidrolizatas, cukrus, džiovintos daržovės: svogūnai, morkos, SALIERAI, petražolės, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330, dažiklis E100, druska, natūralūs prieskoniai ir daržovės, juodi malti pipirai, mielių ekstraktas, gliukozė, mėsos aromatas, maltodekstrinas, rūgštingumą reguliuojanti medžiagos E340, augalinis (rapsų) aliejus, stabilizatorius E1450, džiovintos petražolės, konservantas E250.
Vartojimo sąlygos: dešros apvalkalas nevalgomas.
Vidutinė maistinė ir energinė vertė
100 g: 974 kJ /
233 kcal, riebalai 19,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,6 g, angliavandeniai
4,4 g, iš kurių cukraus 3,7 g, baltymai 10,1 g, druska 0,9 g.
Laikymo sąlygos: nuo 0 iki +6 ˚C.
Ūkininko Kazimiero Baginsko mėsinė